Stokmovegen 1, 7500 Stjørdal

NYHETER

Fra nyttår 2024 finner du meg i Stokmovegen 1, 2.etg, (inngangen til Feelgood Stjørdal).
Her er det heis om du trenger det, toaletter og koselig venterom. Ønsker du det, kan du bestille gratis prøvetime hos Feelgood også, eller bruke noen minutter i massasjestolen.

Hva med å gi deg selv en velværemassasje... før du bestiller dypvevsmassasje/ muskelterapi, og til slutt øreakupunktur i kombinasjon med fotsoneterapi... - hadde det vært noe for deg?

Fotsoneterapi

31.08.2023

TommelOpp Terapi tilbyr fra september en ny tjeneste; fotsoneterapi. Du kan lese mer om dette under Tjenester.
Kurset er gjennomført hos EIHRA og Trine Spanien, som har 25 års erfaring som soneterapeut, og har undervist i metoden siden 2003, både som hovedlærer og fagansvarlig ved Axelsons Institute i Oslo.

TommelOpp Terapi startet praksis i Torgkvartalet i Stjørdal februar 2023, etter å drevet i Trondheim fra 2022. Se under Tjenester hva som tilbys, og book time ved å trykke på lenken.

Fra februar åpner TommelOpp Terapi for behandlinger med bruk av øreakupunktur. Du kan lese mer om dette under Tjenester.
Kurset er gjennomført hos EIHRA og Trine Spanien, som har 25 års erfaring som soneterapeut, og undervist siden 2003, både som hovedlærer og fagansvarlig ved Axelsons Institute i Oslo.